Fritidsskoter

Skotern är lättkörd, bekväm och trygg. Med 60 V drivsystem finns det kraft även för lite brantare backar och längre turer. Samtidigt är skotern väldigt smidig, du kan köra runt inne på affären. I närområdet har vi möjlighet att leverera Fritidsskotern direkt till er och i samband med detta hålla en enklare utbildning i hur ni kör, laddar och sköter om er Fritidsskoter.

– Kraftfullt 60v drivsystem
– 1000w motor
– Lastkorg
– Kapell, väderskydd
– Tippskydd
– LED belysning
– Premiumstol med säkerhetsbälte
– Hydraulisk skivbroms

27 995 kr
fritidsskoter
instrument

Enkel att köra

Instrumenten är tydliga och lätta att hantera även med vantarna på. Vid vänster hand har du hel- och halvljus samt blinkers. Vid höger hand väljer du fram/back och gasar genom att vrida handtaget, sk rullgas.

Packlada

Packlåda

Bak på skotern finns en praktisk packlåda med lås. Det finns möjlighet att byta ut lådan mot en öppen korg.

broms

Service & Garanti

Fritidsskotern behöver ingen service. Det enda du behöver tänka på är att ladda batterierna och se till att det finns luft i däcken. Fritidsskotern har ett års garanti mot produktionsfel (gäller ej slitage såsom däck, batterier och bromsar). Våra fordon har sällan några bekymmer, men om oturen skulle vara framme så kan vi erbjuda rikstäckande assistans.

Om du någon gång i framtiden behöver reservdelar eller reparationer hör du bara av dig till oss på Norrlands fritid, vi har de vanligaste reservdelarna på lager och kan hjälpa dig snabbt.