VanTourer husbilar

Vi är auktoriserade återförsäljare av VANTourer.

Du kommer att läsa ordet ”bättre” överallt om VANTourer på nätet och i våra
kataloger. Men vad exakt är det som gör VANTourer så klart bättre än andra plåtisar?
På den här sidan vill vi förklara exakt detta för dig. Och vi är säkra: Efter en titt på
den här sidan kommer du också att hitta VANTourer ”jämförbart bättre”.

Varför välja Vantourer?

När lyssnande och skicklighet möts blir resultatet en plåtis som inte bara överraskar utan också övertygar.

En plåtis med ett innovativt badrumskoncept som flexibelt anpassar sig till dina behov. En plåtis med ett modernt popup-tak som ger en fantastisk panoramautsikt och stöder hela fordonets aerodynamik.
En skåpbil med en uppfällbar säng som tillval i alla fyra planlösningar och ett innovativt förvaringskoncept som standard. Det är ett perfekt komplement till vettiga alternativ. 

År 2022 kom VANTourer också att imponera med det nya chassit FIAT Ducato 8. En modern, bilspecifik exteriör i kombination med många tekniska innovationer garanterar ojämförlig komfort och ny kördynamik. Ett stort antal förarassistanssystem ökar märkbart körsäkerheten, medan de nya motorerna med upp till 180 hk och den senaste EURO 6D-utsläppsstandarden lovar maximal prestanda och effektivitet.

Med VANTourer Urban har du nu ännu större valmöjligheter och flexibilitet, och dessutom hittar du alltid en parkeringsplats i staden! Från en rymlig bil för flyttar och stora inköp till en pålitlig partner för aktiva semestrar eller weekendresor – de kompakta måtten, den valbara fyrhjulsdriften och den flexibla utrustningen gör VANTourer Urban till en riktig allroundbil. Alltid. Överallt.

Kör inte bra, kör bättre!

Kontakta vår säljare anton

vantourer husbilar